Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Ons Dorpshuis

De vereniging is eigenaar van het dorpshuis ‘Ugchelens Belang’. Dit is het bruisende hart van de onze vereniging en staat aan de Bogaardslaan 81, 7339 AN Ugchelen. Diverse verenigingen hebben hun basis in dit gebouw en huren tegen schappelijke tarieven zalen om te vergaderen en te oefenen. Op die manier wordt positief bijgedragen aan de betaalbaarheid van verenigingen die actief zijn in en rond Ugchelen. Daarnaast kunnen de diverse zalen ook gehuurd worden door belangstellenden en dorpsbewoners. Denk aan een jubileum, een verjaardagsfeest, een condoleance, een receptie of bruiloft. De beschikbaarheid van de diverse zalen gaat in overleg met de horeca exploitant en tevens uitbaters van het dorpshuis: Gon Bakker en Toon Hartgers.

Activiteiten dorpshuis

De uitbaters van ons dorpshuis organiseren zelf ook diverse leuke en gezellige activiteiten themamiddagen met live muziek. Kijk voor geplande activiteiten op https://www.dorpshuisugchelen.nl/

Gebruik maken van de faciliteiten van ons dorpshuis?

Wil jij iets iets vieren, een vergadering houden of een cursus geven? Als lid van onze vereniging kan je gebruik maken van de vele faciliteiten en zalen van ons dorpshuis. Meer informatie? Bel met 055 5335144 of stuur een mail aan info@dorpshuisugchelen.nl

Ontdek de voordelen van het lidmaatschap

N

Leuke activiteiten voor jong & oud

N

Activiteiten van ons dorpshuis tegen kostprijs

N

2 keer per jaar een nieuwsbrief

Ugchelen is een eigenzinnig dorp in het prachtige natuurgebied De Veluwe. Bij een dorp met een eigen vlag en volkslied hoort een sterke vereniging die het unieke en sportieve dorpse karakter in ere houdt en een eigen dorpshuis dat het bruisend hart is van onze leden en van vele verenigingen in Ugchelen. Wij zijn trots om hier te wonen en samen aansprekende activiteiten te doen voor jong en oud. Al ruim 1.000 leden gingen je voor.

Voor slechts € 1,05 per maand draag je bij om Ugchelen leefbaar, gezellig en aantrekkelijk te houden. Nog geen lid? Rechts bovenin kun jij je met de knop ‘Word lid’ gemakkelijk aanmelden.

Ga naar de inhoud