Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Wervingsmijlpaal van 250 nieuwe leden bereikt!

Wij hebben onze evenementen Vogelschieten en Koningsdag aangegrepen om nieuwe leden te werven. En met succes! Het wervingsteam  van UB heeft op Koningsdag zelfs een mijlpaal bereikt.  Tijdens het Vogelschieten hebben 17 nieuwe leden zich aangemeld en op Koningsdag zelfs 30 nieuw leden. Een groot deel hiervan zijn jonge gezinnen. Het wervingsdoel van 250 nieuwe leden is met de nieuwe stand va 272 nieuwe leden ruimschoots behaald!

Op de foto het 250e en 251e nieuwe lid Bert en Chantal Ouwerkerk (beide zittend, de UB-wervers Marion van der Schaaf en Ben Horst staand).

Elk nieuw lid kreeg, met veel dank aan Pedro van den Heuvel van onze AH uit Ugchelen, een voucher waarmee een nieuw lid een gratis appeltaartje kan halen. We zijn blij met dit resultaat dat alle verwachtingen heeft overtroffen en de behaalde mijlpaal. We zijn eind 2020 begonnen met werven rondom de oliebollenverkoop. Ruim twee jaar later mogen we dus al meer dan 250 nieuwe leden verwelkomen. Wij willen graag de nieuwe leden bedanken voor hun vertrouwen en enthousiasme.

Nog geen lid? Het lidmaatschap is persoonlijk en geldt vanaf 18 jaar. Direct aanmelden kan via de knop ‘Word Lid’ rechts bovenaan op deze pagina.

Ga naar de inhoud