Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Feestelijke Jubileum Oliebollenverkoop – 40 Jaar Oliebollen verkoop Ugchelens Belang!

Het is feest in Ugchelen, en dat laten we weten ook! Dit jaar Ter ere van dit jubileum hebben we niet alleen de kar een grondige renovatie gegeven, maar ook gloednieuwe ovens geïnstalleerd voor een nog smakelijker resultaat. En de man achter deze renovatie? Marcel van Leur, onze toegewijd bestuurlid, heeft zich er ontzettend voor ingezet om dit alles te realiseren.

Oliebollen kopen = Ugchelens Belang steunen

Wanneer je deze heerlijke oliebollen koopt, verwen je niet alleen je smaakpapillen, maar ook de Ugchelens Belang-vereniging. We zijn trots op de rol die we spelen Ugchelen en de activiteiten die we ondersteunen, en jouw aankoop draagt bij aan ons voortdurende werk.

Vind ons op onze vertrouwde plek!

De kar staat weer op zijn vertrouwde plek aan de hoek van de Ugchelseweg en Molencatenlaan, bij de AMI Kappers. Dit is de plek waar zoveel mooie herinneringen zijn ontstaan, en we hopen dat je met ons komt genieten van nog veel meer.

Openingstijden om je vingers bij af te likken!

Elke vrijdag en zaterdag staan we voor je klaar om jouw oliebollenbehoefte te vervullen. We beginnen om 9:00 uur en blijven draaien tot 17:00 uur, tenzij het beslag eerder op is (en dat gebeurt soms, want onze oliebollen zijn gewoon té lekker).

Het geheime recept

Ons geheime oliebollenrecept bestaat al 40 jaar en is met liefde doorgegeven van generatie op generatie. We hebben het al die tijd zorgvuldig bewaard, en het resultaat mag er zijn: oliebollen die onweerstaanbaar lekker zijn.

Ontdek de gerenoveerde kar

Nieuwsgierig naar hoe onze kar er nu uitziet na de renovatie? In dit bericht vind je foto’s van de prachtig opgeknapte kar, zodat je alvast een voorproefje krijgt van wat je kunt verwachten.

Speciale jubileumactie – 10 voor €10!
En nu, voor een beperkte tijd, hebben we een speciale jubileumactie: 10 heerlijke oliebollen voor slechts €10! Dat is een geweldige deal om ons 40-jarig jubileum te vieren. Mis deze kans niet om te genieten van nog meer smaak voor je geld.
Word een deel van ons team!

We zoeken nog vrijwilligers die ons willen helpen met bakken, verkopen en als koerier. Als je deel wilt uitmaken van ons geweldige team, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we nog meer geweldige jaren van oliebollenverkoop realiseren.

Kom naar de Ugchelens Belang Oliebollenverkoop en vier met ons het 40-jarige jubileum! We zien je graag elke vrijdag en zaterdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur (of totdat het beslag op is) op de hoek van de Ugchelseweg en Molencatenlaan, bij de AMI Kappers. Proef de heerlijke oliebollen, steun onze vereniging, en maak deel uit van deze geweldige Ugchelse traditie. Tot ziens!

 

 

Ga naar de inhoud