Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

 

Het bestuur van de Vereniging Ugchelens Belang is per 1 januari 2025, voor het dorpshuis in Ugchelen, op zoek naar een:

 

Pachter als Gastvrouw/Gastheer

Als pachter van het dorpshuis beheer je zelfstandig de accommodatie en verzorg je de exploitatie van de locatie, bar en eventueel de keuken.

Ugchelens Belang is een vereniging (ca. 1200 leden) voor sociale en culturele activiteiten. Het dorpshuis is een ontmoetingsplek voor alle dorpsbewoners. Ook biedt het onderdak aan verenigingen en instellingen. Het gebouw bestaat uit een grote zaal met podium, kleinere zalen, een foyer met daarin een bar en een keuken en een terras.

De pachter kan zich eventueel laten bijstaan door eigen personeel en/of vrijwilligers.  

Functieomschrijving

Als pachter ben je in staat goede relaties te onderhouden met alle gebruikers van het dorpshuis. Je bent enthousiast en sociaal vaardig met een flexibele en klantgerichte instelling.
Kennis en ervaring in de horeca is een pre.
Je beschikt over de benodigde diploma’s (horeca en BHV).

Een service gerichte instelling vinden wij belangrijk, net als affiniteit met de activiteiten van een dorpshuis en doelstelling van de vereniging. Je bent een goede sparringpartner voor het bestuur.

Reageren?

Wil je graag meer specifieke vragen stellen dan kun je een mail sturen naar activiteiten@ugchelensbelang.nl.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb je het gevoel dat we bij elkaar passen? Stuur dan je motivatiebrief/CV naar activiteiten@ugchelensbelang.nl.

Ga naar de inhoud