Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Het wervingsteam van UB kijkt terug op een zeer succesvolle ledenwerfactie in de periode dat haar oliebollen zijn verkocht. Elk nieuw lid had recht op cadeaubon voor 6 heerlijke oliebollen. Ook gaat ieder tiende lid het boek nog ontvangen dat is uitgegeven bij het 100-jarig bestaan van de vereniging.
Op 4 december werd zelfs het honderdste nieuwe lid, Gerrie Derks ingeschreven.
Er hebben zich 138 nieuwe leden aangemeld tijdens deze actie.
Het wervingsteam is heel trots op dit resultaat dat alle verwachtingen heeft overtroffen en bedankt de nieuwe leden voor hun vertrouwen en enthousiasme. Zij worden de komende periode toegevoegd aan de ledenadministratie en krijgen daarover nog persoonlijk bericht.
Volgend jaar hoopt de vereniging dat er weer collectieve activiteiten en evenementen georganiseerd mogen worden. Dan zal het wervingsteam proberen om nog meer leden te werven. De steun van leden is belangrijk om Ugchelen en ons dorpshuis, waarin ook vele lokale verenigingen oefenen, actief en bruisend te houden!
Nog geen lid? Direct aanmelden kan via de knop ‘Word Lid’ .
Help mee om Ugchelen samen leefbaar en gezellig te houden met activiteiten voor jong en oud en word lid van Ugchelens Belang voor slechts €1,05 per maand!
Ga naar de inhoud