Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Breng Magie terug in Ugchelen – Stem voor Vereniging Ugchelens Belang!

Beste mede-Ugchelenaren,
Je ziet hierboven onze poster van Vereniging Ugchelens Belang met de oproep om op ons te stemmen in de RABO bank Clubsupport actie. Maar waarom is jouw stem zo belangrijk?
Jouw Stem, Hun Glimlach!
Het Jeugd- en Bestuursorgaan (JUB) van Vereniging Ugchelens Belang heeft een betoverend doel: het creëren van onvergetelijke momenten voor onze basisschooljeugd. Door op ons te stemmen, draag je financieel bij zonder dat het je iets kost. Afhankelijk van het aantal stemmen sponsort de RABO bank onze vereniging.
Wat gaat jouw stem bijdragen?
  • Betoverende Ervaringen: Jouw steun maakt het mogelijk om spannende en leuke activiteiten te organiseren waar onze kinderen van zullen genieten en van zullen leren.
  • Jeugdige Inspiratie: We willen de verbeeldingskracht en creativiteit van onze jeugd stimuleren, zodat ze kunnen uitgroeien tot stralende sterren.
  • Een Samenleving vol Lachende Gezichten: Vereniging Ugchelens Belang brengt mensen samen, versterkt onze gemeenschap en creëert herinneringen die een leven lang meegaan.
Hoe kun jij bijdragen?
Stem tussen 4 en 26 september in de RABO bank app op onze vereniging! Jouw stem is de toverspreuk die de magie in Ugchelen doet herleven. Laten we samen door te stemmen onze activiteiten nog mooier en aantrekkelijker maken.
Dus, wanneer je die opvallende poster bij de Rabobank ziet, bedenk dan de stralende lach op het gezicht van een kind en stem voor Vereniging Ugchelens Belang. Samen kunnen we de jeugd van Ugchelen betoveren en laten genieten van de prachtige activiteiten die het JUB organiseert.
Stem voor de magie van Ugchelen – Stem voor Vereniging Ugchelens Belang!
Heb je geen rekening bij deze bank, dan helpt het natuurlijk ook als je dit bericht deel op jou Facebook account of Facebook pagina. Samen maken we er een feest voor onze jeugd van.
Ga naar de inhoud