Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Het Blog van de Soos is weer actueel, aangepast aan hoe het nu gaat. Klik op onderstaande afbeelding om naar het Blog te gaan:

Er zijn wat veranderingen doorgevoerd in de organisatie en de activiteiten van Soos 55+.  Zo worden de speciale middagen met Kerst, Pasen en Sinterklaas niet meer georganiseerd. Daar waar we eerder altijd 3 matten gebruikten voor de Koersbal competitie is het aantal matten nu afhankelijk van het aantal spelers. Na corona spelen we meestal met 1 mat en soms met twee matten.

Het bestuur is opgeheven en de commissie werkt met gastvrouwen, die het kaarten/rummikub e.d. regelen en er zijn leiders/-sters die het biljart, koersbal en bridge leiden, maar het zijn nog steeds allemaal vrijwilligers.

Soos 55 + Bericht

Dit seizoen begonnen we in september 2021, maar in december 2021 en in januari 2022 was er vanwege de vele besmettingen met Covid-19 geen Soos. In februari 2022 durfden we het weer aan! Het aantal bezoekers is echter wel wat minder … Sommigen omdat ze het nog niet aandurven, anderen omdat ze ook Corona hadden gekregen. We hopen natuurlijk dat er meer mensen met name het koersballen gaan ontdekken! Iedereen die eens een kijkje wil nemen is natuurlijk van hart welkom om het spel koersbal uit te proberen. Onze andere activiteiten zijn nog steeds biljarten, diverse kaartspellen, waaronder bridge en klaverjassen en Rummikub. Het is altijd een gezellige boel in Ugchelens Belang op de woensdagmiddagen en Gonnie doet ook haar uiterste best om het voor de Soos-leden leuk te maken! De kosten voor deze middag zijn nog steeds € 2,50. Daarvoor krijgt u ook koffie of thee met een koekje. Gonnie komt dan nog een keer langs om te vragen wat we willen drinken (wel zelf met haar afrekenen natuurlijk). Het sociale aspect is super belangrijk en er wordt dan ook veel gepraat en gelachen, wat zeker bij het koersballen heel goed past!

Voor koersbal: binnenlopen vanaf 13:45 uur en we starten om 14:00 uur met koffie/thee.

Kom gerust eens langs bij de Soos 55+

 

 

Ga naar de inhoud