Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Reuring in ’t darp.

Voor het eerst sinds jaren hoef je voor een gezellig feest, de avond voor koningsdag, ons mooie dorp niet uit. In goede samenwerking met Gon en Toon organiseren we “Prinsennacht”. Een avond vol met muziek van de gerenommeerde DJ Jurjen en volkszanger Dennis Wiltink.

Wie is DJ Jurjen?

Dj Jurjen is de DJ bij uitstek voor ieder allround feest dat je maar bedenken kunt. Van groot buitenpodium tot intieme kroeg, DJ Jurjen zorgt er voor dat het dak eraf gaat en er een muzikale topsfeer ontstaat.

Wie is Dennis Wiltink?

Menig mega feest barste al uit z’n voegen met Dennis Wiltink op het podium, maar van Dennis hoeft het helemaal niet altijd groot te zijn hoor.

Door zijn verschrikkelijk brede repertoire uiteenlopend van de grootste feest hits van toen en nu, Nederpop en zelfs de mooiste ballads is Dennis Wiltink in te zetten op iedere gelegenheid en op iedere locatie. Dat Dennis op iedere locatie uitblinken kan heeft hij inmiddels zelf bewezen, zo verkocht hij ook meerdere keren een theaterzaal uit met z’n eigen theatershows.

Dus kom “Prinsennacht” vieren in je eigen Dorpshuis. Toegang kost € 10 en als je lid bent van de vereniging Ugchelens Belang doen we daar nog € 1,- vanaf.

Kaarten kunt u reserveren in het evenement op de website van het Dorpshuis, door een telefoontje naar het Dorpshuis (055-5335144), en aan de bar bij Gon in het Dorpshuis.

Tot dinsdagavond 26 april om 20:00 uur.

Klik op ondertsaande afbeelding om kaarten te reserveren op de website van het Dorpshuis:

Ga naar de inhoud