Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Komen Sint en Piet bij jou, of kom jij bij Sint en Piet?
Dat was de grote vraag dit jaar, ook in Ugchelen. Op initiatief van onze jeugdafdeling – Jeugd Ugchelens Belang (JUB) gingen daarom begin november mooie kleurplaten mee met De Bron. (het informatieblad voor Ugchelen van de Bronkerk én het dorp).
Aan het verzoek om de platen zo mooi mogelijk in te kleuren werd zeer goed gehoor gegeven. In totaal werden er zo’n 150 kleurplaten ingeleverd!
De Ugchelse kinderen deden heel erg goed hun best, er kwam zelf een enkele kleurplaat uit Apeldoorn en Beekbergen retour!
Omdat Sinterklaas dit jaar thuis werkt, stuurde hij op zaterdag 28 november aan het eind van de middag vijf van zijn Pieten op pad om de kinderen te verrassen!
De Pieten hadden uiteraard de mooie kleurplaten meegenomen en vroegen de kinderen of Sinterklaas deze bij of boven zijn bed mocht hangen …. Gelukkig antwoorden alle kinderen hier volmondig ja op … waarna de Pieten een cadeautje en pepernoten gaven als dank namens Sinterklaas!

Het JUB werd deze keer geholpen door sponsoren, die ons ook een warm hart toedragen!
Onze dank gaat naar Autobedrijf Ab Mulder bv – Ugchelen, het Rouwcentrum Rouwenhorst – Apeldoorn, NuWegExclusief.nl en Auto Koldewijn – Apeldoorn
Heeft u vragen over deze actie: mail naar jeugdub@hotmail.nl 

Ga naar de inhoud