Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Afgelopen zaterdag 12 maart was het weer tijd voor NL-doet. 5 man van het bestuur van de Vereniging Ugchelens Belang en twee Apeldoorners met een hart voor Ugchelen gingen aan de slag om de klussen die op het lijstje hieronder staan aan te pakken:

1) verkoopwagen schuren, schilderen in nieuwe grondverf

2) UB verkoopwagen voorzien van nieuwe dakbedekking EPDM laag.

3) UB chalet / ski hutje in een beschermende olie / lak zetten

4) UB terrein rondom het gebouw onkruidvrij maken, vegen, schoonmaken met hoge druk spuit.

Bij aankomst stond de koffie en thee met een lekkere versnapering al klaar. Na de bak koffie om wakker te worden gingen de vrijwilligers vol energie aan de slag. De voorzitter van  de vereniging laadde de gemotoriseerde bladblazer op zijn rug terwijl de secretaris samen met het andere vrouwelijke bestuurslid met frisse moed de ski hut in de lijnolie ging zetten. Met twee man werd de verkoopwagen aangepakt. Er werd gepoetst en een poging gewaagd om het oude logo te verwijderen. Het is de bedoeling dat de verkoopwagen dit jaar nog voorzien wordt van ons mooie nieuwe logo.

Tussen de middag zorgden Gon en Toon voor drankje en een broodje kroket of frikadel. Dit om de inwendige mens  te versterken zodat er na de pauze weer door gewerkt kon worden.

De zo af en toe flinke windvlagen werkten niet mee om al het blad te verzamelen en af te voeren. Maar aan het einde van de dag kon men toch terug zien op een goed resultaat. Maar net zo belangrijk op een gezellige zaterdag. 

Ga naar de inhoud