Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Afgelopen woensdag was het dan eindelijk weer zo ver .. Koningsdag! Na de afgelopen corona jaren mocht het weer gewon gevierd worden!

Terwijl de Koning, Koningin en hun gevolg de dag in Maastricht doorbrachten was er ook in Ugchelen genoeg te doen!
Het JUB had allemaal spelletjes voor peuters en basisschoolleerlingen neergezet op het veld achter IKC Spreng aan de Bogaardslaan. Ook de Ugchelse brandweer was weer van de partij met haar waterspelletje, alsmede de Ugchelse Woudlopers! Een prima samenwerking tussen alle partijen.

Om 10 uur klok het Volkslied en werd de vlag gehesen door de nieuwe Schutterskoning van Ugchelen, Ben van Laar. Na het Ugchels Volkslied speelde de Muziekvereniging Ugchelen nog enkele nummers, maar kon het feest voor de kinderen beginnen.

Er konden spelkaarten opgehaald worden bij de stand van het JUB en de kinderen konden o.a. eendjes vangen, blik gooien, koe melken, zaklopen, ring werpen en nog veel meer!

Alles alle spelletjes voltooid waren, werd de spelkaart ingeleverd en kregen alle kinderen een broodje knakworst, wat te drinken en een muntje voor een ijsje van ’t IJskaffee.

Op de Bogaardslaan was ook een kleedjesmarkt aan de gang, waar veel kinderen hun spullen probeerden te verkopen. Ook stond er er voor de kleinste kids een mooi springkussen om zicht te vermaken.

Al met een al een zeer geslaagde dag waar ruim 300 kinderen zich prima vermaakt hebben in Ugchelen! Aan onze vrijwilligers nogmaals bedankt voor jullie hulp en alle bezoekers dank voor jullie komst!

Graag tot een volgende JUB activiteit!!

Ga naar de inhoud