Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Sinterklaas intocht in Ugchelen.

Feestelijke Intocht van Sinterklaas in Ugchelen: Laat je Betoveren door de Magie van het Sinterklaasfeest!

Op zaterdag 18 november komt Ugchelen tot leven met de vrolijke klanken van Sinterklaas en zijn kleurrijke Pieten. Het belooft een dag vol magie, lachende gezichten en gezelligheid te worden. Dus trek je warmste sjaal aan, zet je mijter op en kom samen met je vrienden en familie naar het hart van Ugchelen om de Sint te verwelkomen!

Om 13:00 uur begint de betoverende optocht door de sfeervolle straten van ons dorp. Langs de route strooien de Pieten gul met lekkernijen, en je zult versteld staan van de vrolijke dansjes en grappen die ze paraat hebben. Neem een strategische plek langs de weg in, en laat je meevoeren door de feestelijke sfeer terwijl de stoet voorbijtrekt.

En laten we vooral niet vergeten om even stil te staan bij de molencatenlaan in het centrum van Ugchelen. Hier kun je niet alleen genieten van de voorbijtrekkende stoet, maar ook van de heerlijke geur die uit de verkoopwagen van de Vereniging Ugchelens Belang komt. Een enkele vermelding is genoeg om je te herinneren aan de smaakvolle oliebollen die op je wachten.

Na de optocht is het tijd om samen met Sinterklaas de gezelligheid voort te zetten. Duik de lokale winkels in voor last-minute cadeautjes, maak een praatje met je buren en vergeet niet om die o zo belangrijke chocoladeletter te scoren.

Kortom, de intocht van Sinterklaas in Ugchelen is niet zomaar een evenement; het is een magisch samenzijn van de gemeenschap. Dus, trek je dansschoenen aan, laad je camera op voor de mooiste foto’s, en kom naar Ugchelen voor een dag vol plezier, traditie en natuurlijk, een snufje magie! We zien je daar!

Kli op het fotootje voor de foto’s van de intocht in 2022.

Ga naar de inhoud