Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Bestuursleden gezocht voor de Vereniging Ugchelens Belang.

Wie zoeken wij?

Kort gezegd jou!! Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden.  Wij zoeken mensen die Ugchelen een warm hart toedragen en ons huidige bestuur komen versterken. Het doel van onze vereniging  is om bij te dragen aan een goed sociaal saamhorigheidsgevoel in ons dorp. De vereniging, wij dus, wil zich inzetten voor alle inwoners van Ugchelen, jong en oud, om het dorp leefbaar en gezellig te houden. Ugchelen wil een dorp waar het aangenaam verblijven is. Daar slagen we samen met de bewoners aardig in maar het kan altijd beter.

Ben jij die man of vrouw met ideeën over hoe we dit nog beter kunnen doen. Kun je en wil je daar tijd voor vrijmaken, heb je zin om  deze verbeteringen met een enthousiast team handen en voeten te geven. Dan aarzel niet en kom ons helpen.

We zijn onder andere op zoek naar een secretaris. Maar iedereen  die ons bestuur kan helpen is van harte welkom.

Of je nou 20 bent of wat ouder dat maakt niet uit. Ervaring in een bestuursfunctie is ook niet belangrijk. Wat vooral telt is dat je fan bent van ons mooie dorp en je dat graag met jou inzet wilt helpen.

Over onze vereniging:

De Vereniging Ugchelens Belang bestaat al meer dan 100 jaar en is eigenaar van het dorpshuis, waarvan de horeca  sinds begin 2019 wordt ge-exploiteert door Gon Bakker en Toon Hartgers. Samen met hen werken we er enthousiast aan om het Dorpshuis Ugchelens Belang aantrekkelijker te maken en de continuïteit te waarborgen.

Er zijn een aantal commissies die bestaande activiteiten mogelijk maken. Denk daar bij o.a. aan de Sinterklaasintocht, de Coladisco’s,  het Vogelschieten en de spelletjes met Koningsdag, de wekelijkse Soos 55+ , het ReparatieCafé  en de oliebollen verkoop.
De verenging Ugchelens Belang  houdt  zich nadrukkelijk bezig met het verbinden van inwoners, verenigingen, organisaties en bedrijven. Kortom wij doen ons best om onze leefomgeving leuker, socialer en aantrekkelijker te maken. We staan middenin de samenleving van Ugchelen

Lijkt het je wat om ons bestuur te komen versterken? Aarzel niet en meldt je dan aan bij onze secretaris Monique Nijhof, via secretaris@ugchelensbelang.nl of bel 06 40 85 93 34.

Je kunt ook het contactformulier onder aan deze pagina gebruiken.

Ga naar de inhoud