Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Iedereen die de komende weken besluit om ook lid te worden van onze vereniging krijgt een cadeaubon voor bijna €6,- in te wisselen tot en met 11 december bij onze oliebollenkraam voor zes heerlijke oliebollen! Het lidmaatschap is persoonlijk. Kom je met je hele gezin, bestaande uit bijvoorbeeld vier personen, dan kun je vier zakken oliebollen scoren.
Op diverse manieren worden de komende periode nieuwe leden geworven, bijvoorbeeld bij onze oliebollenkraam aan de Molecatenlaan voor de kapper. De cadeaubon wordt uitgereikt nadat iemand lid is geworden.

Je kunt dit ook zelf vanuit huis doen. Dit door de Actieknop “ Word Lid” (rechtsboven in het scherm) te gebruiken. Maak na jouw aanmelding en incasso een schermprint van de aanmeldingsbevestiging en mail die met je naam en adres aan wilma.pothoven@gmail.com . Dan komt de cadeaubon, die niet op naam is en ook leuk cadeau te geven, in de brievenbus van het opgegeven adres.

Help mee om Ugchelen samen leefbaar en gezellig te houden met activiteiten voor jong en oud. Word lid van Ugchelens Belang voor slechts €1,05 per maand!
De oliebollen cadeau actie loopt zolang de oliebollenkraam er staat: t/m 11 december!

 

Ga naar de inhoud