Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Rabo Clubsupport.

5 september is de Rabobank club support actie weer begonnen. Voor een vereniging als de onze een mooie manier om wat extra geld binnen te halen voor onze activiteiten. Net als vorig jaar hebben we besloten het geld dat we hiermee verdienen weer in te zetten voor de basisschool jeugd van Ugchelen.

Het geld geeft het JUB wat extra ruimte bij het organiseren van activiteiten.  Dat zijn in ieder geval elk jaar de volgende activiteiten: Coladisco,  paaseieren zoeken, koninsdagspelen, vogelschieten voor de jeugd, kleedjesmarkt, en Sinterklaasintocht. Maar zo af en toe is er ook ruimte voor wat extra’s.

Een deel van die ruimte wordt gemaakt door de opbrengst van de Rabo clubsupport actie. Hier geldt als een vereniging meer stemmen tijdens deze actie krijgt dan resulteert dat in meer sponsoring van de Rabo bank.

Vorig jaar hadden we dankzij jullie stemmen ongeveer € 640,-  als ik goed heb vanwege 91 stemmen. Dat is een mooi bedrag.  Dit jaar zou het prachtig zijn als we boven de 100 stemmen krijgen. U kunt daarbij helpen door voor 27 september te stemmen op de vereniging Ugchelen Belang.

Hieronder het antwoord op enkele vragen die er kunnen zijn omtrent de actie:

Waarom mag je alleen stemmen op een club als je lid bent van Rabobank?

Rabobank is een coöperatie. Dat betekent onder andere dat we leden hebben én een deel van onze winst teruggeven aan de maatschappij. Als lid mag je meebeslissen welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen. Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis via de Rabo App.

Waarom kun je stemmen op een maatschappelijk bestedingsdoel van een club?

Rabobank wil clubs sterker en toekomstbestendig maken. Bij de inschrijving voor Rabo ClubSupport geven clubs aan waaraan ze de financiële steun besteden, bijvoorbeeld aan het verduurzamen van het clubhuis, of aan vervoer, waardoor kinderen opgehaald en thuisgebracht kunnen worden. Of voor de werving van extra vrijwilligers, waardoor meer clubleden kunnen deelnemen. De maatschappelijke bestedingsdoelen zijn goed voor de club & goed voor de buurt.

Ik ben nog geen lid. Hoe kan ik lid worden?

Onder ‘Lidmaatschap’ lees je wat het inhoudt én kun je je meteen aanmelden. Lid worden kan gratis en heel eenvoudig via de Rabo App.

Als je een rekening bij deze bank ben je automatisch lid van de Rabobank en kun je stemmen.

Als je er geen rekening hebt en je wilt geen lid worden van de Rabobank dan kun je ons helpen door onze berichten rond de actie te delen op Facebook en door als je mensen kent die wel een Rabobank rekening hebben te vragen om op ons te stemmen.

Namens het JUB en de Vereniging Ugchelens Belang maar vooral namens de basisscholieren in Ugchelen alvast heel hartelijk dank voor uw medewerking.

Ga naar de inhoud