Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Een Stille Kracht voor Ugchelen

Het dorp Ugchelen heeft een bijzondere en geliefde inwoner verloren. Bert Veeneman, een man van weinig woorden maar met een groot hart, heeft zich gedurende vele jaren ingezet voor de gemeenschap. Zijn toewijding en onvermoeibare inzet hebben het dorpsleven verrijkt en de levens van velen positief beïnvloed. Bert Veeneman overleed op de leeftijd van 75 jaar, maar zijn nalatenschap zal voortleven in de harten van de Ugchelse gemeenschap.

In 2012 ontving Bert Veeneman de Dorpsprijs Ugchelen, een welverdiende erkenning voor zijn buitengewone bijdrage aan het welzijn van het dorp. Hij was een man van weinig woorden, maar zijn daden spraken des te luider. Als een stille kracht op de achtergrond heeft hij Ugchelens Belang en de dorpsraad Ugchelen vele jaren gediend, waardoor deze organisaties in staat waren om het 100-jarig bestaan te vieren. Hij was een harde werker, een onvermoeibare vrijwilliger die zich volledig inzette voor de gemeenschap.

Bert was ook bekend als hoofdpiet bij de intocht en fungeerde als vertrouwenspersoon voor Ugchelen. Hij maakte deel uit van de activiteitencommissie die evenementen zoals het vogelschieten organiseerde. Zijn aanwezigheid en betrokkenheid waren van onschatbare waarde voor het dorp Ugchelen.

Bert Veeneman was niet alleen een vrijwilliger, maar een inspirerende kracht die velen heeft geïnspireerd om zich in te zetten voor hun gemeenschap. Zijn onvermoeibare inzet, vriendelijke glimlach en bereidheid om altijd een helpende hand te bieden, hebben diepe sporen nagelaten in de harten van de mensen van Ugchelen.

Het verlies van Bert Veeneman is een groot gemis voor ons mooie dorp. Zijn nalatenschap zal echter voortleven in de herinneringen en dankbaarheid van allen die hij heeft geraakt. We eren zijn leven en zijn toewijding aan de gemeenschap, en we zullen hem nooit vergeten.

Rust zacht, Bert Veeneman, en bedankt voor alles wat je voor Ugchelen hebt betekend.

Ga naar de inhoud