Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Ugchelens Belang brengt graag de donatieactie ‘Dorpshuis Ugchelen wil een tent’ bij je onder de aandacht. De actie is bedacht door de uitbaters van ons dorpshuis: Toon Hartgers en Gon Bakker.

Dat de terrassen weer open zijn en waarschijnlijk nog langer open mogen vanaf 19 mei is natuurlijk heel fijn. Maar ondernemers zoals Toon en Gonnie die geen goed en overdekt terras hebben zitten met de handen in het haar. Daar hebben ze iets bedacht: de aanschaf van een tent waar ze 10 jaar meer vooruit kunnen. Het probleem is dat ‘hun schatkist’ inmiddels leeg is geraakt als gevolg van de coronacrisis. Dat terwijl de prijs van de beoogde kwalitatief goede multifunctionele tent dik 13.500 euro bedraagt.

Het doel van de donatieactie -via het cowdfunding principe -is dan ook om 13.500 euro in te zamelen. Als dat lukt slaan we twee vliegen in één klap. Ten eerste kan de grote tent worden gebruikt als een goed overdekt terras zodat ze tóch open kunnen. Ten tweede is dit voor onze vereniging aantrekkelijk omdat deze tent ook, in overleg met de beheerder, kan worden gebruikt voor onze evenementen bijvoorbeeld rondom Koningsdag en het vogelschieten. Bij regenachtig weer kunnen dit soort activiteiten namelijk doorgaan en vallen ze niet in het water! Het zou dan ook mooi zijn als je wilt bijdragen aan deze sympathieke actie.

Wil je bijdragen aan de tent? Klik dan  hier 

Het interview met de uitbaters van ons dorpshuis Toon Hartgers en Gon Bakker met meer achtergrondinformatie over de donatieactie ‘Dorpshuis Ugchelen wil een tent’ staat hier.

Ga naar de inhoud