Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Cultuur bij je buur 2022 zondag 24 april

 

Na een stilte van 2 jaar was er dit jaar weer Cultuur bij je buur. De artiesten waren weer zo blij om te kunnen spelen, dat ze zich als de koeien voelde , die na de winter weer terug in de wei kwamen.

De zaal van ons dorpshuis was omgebouwd tot een grote huiskamer waar Indian Summer en Ton Alone afwisselend speelden. Ieder had een blok van 30 minuten met 15 minuten pauze er tussen. Deze pauze werd gebruikt voor de muzikanten om de instrumenten om te zetten en de bezoekers konden in die tijd naar een andere locaties fietsen om andere optredens te zien.

Onze muzikanten hadden in het verleden ook samen gespeeld en nu waren ze elkaars gastoptreden in hun speeltijd. Solo artiest Ton Alone had voornamelijk luisterliedjes en Indian Summer hadden 3 gitaren en een drum waarmee ze muziek covers speelden van o.a. CSN&Y, Tom Petty, Neil Young, Rolling Stones en eigen nummers.

Tussen 13.00 en 17.30 uur zijn er 85 bezoekers bij deze optredens komen luisteren. Cultuur Bij Je Buur 2022 was een geslaagde dag.

Ga naar de inhoud