Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vogelschieten 2023

april 22, 2023 @ 13:30 - 17:30

€12

Wordt jij de volgende Schutterskoning van Ugchelen.

Het is bijna zover! Het 72e Vogelschieten evenement vindt plaats op zaterdag 22 april op het parkeerterrein van het Dorpshuis in Ugchelen. Het belooft een fantastische dag te worden met veel spanning en sensatie voor jong en oud.

Er zijn twee leeftijdscategorieën, namelijk voor de jeugd en voor volwassenen. In elke categorie zijn er maar liefst vier prijzen te winnen, namelijk voor de schutter die de kop eraf schiet, de schutter die de linkervleugel eraf schiet, de schutter die de rechtervleugel eraf schiet en de hoofdprijs voor de schutter die de romp eraf schiet.

De inschrijving begint om 13:30 uur en het Vogelschieten start om 14:00 uur. Het eerste schot zal gelost worden door de voorzitter van de vereniging Ugchelens Belang en het tweede schot door de schutterskoning van vorig jaar.

Het belooft een dag vol plezier te worden met veel gezelligheid en natuurlijk mooie prijzen. Deelname kost slechts €12,- voor volwassenen en €2,50 voor de jeugd.

Het Vogelschieten is een traditie die al 72 jaar in Ugchelen plaatsvindt en elk jaar weer veel deelnemers en toeschouwers trekt. Het is een uitstekende gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en samen met vrienden en familie een leuke tijd te beleven.

Dus, als je op zoek bent naar een leuke activiteit voor het hele gezin of gewoon een leuke dag met vrienden wilt beleven, kom dan naar het Vogelschieten in Ugchelen op zaterdag 22 april. Het wordt een topdag die je niet wilt missen!

 

Bekijk hieronder de korte video van het vogelschieten van vorig jaar.

 

Gegevens

Datum:
april 22, 2023
Tijd:
13:30 - 17:30
Kosten:
€12
Evenement Categorie:

Organisator

Vereniging UB
E-mail
Info@ugchelensbelang.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het Dorpshuis
Bogaardslaan 81
Ugchelen, 7339AN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0555335144
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de inhoud