Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oliebollenverkoop 2023

december 8, 2023 @ 09:00 - 17:00

De oliebollen zijn er weer.

Oliebollenliefhebbers, verheug je! De Bakwagen van Vereniging Ugchelens Belang komt  weer terug op de Molencatenlaan, bij Ami kappers, met de meest overheerlijke oliebollen die je ooit zult proeven.

Deze traditionele lekkernijen worden gebakken volgens een goed bewaard geheim recept dat van generatie op generatie is doorgegeven. Onze vrijwillige bakkunstenaars zorgen ervoor dat elke hap een smaaksensatie is waar je naar blijft verlangen.

Maar er is meer dan alleen oliebollen! Kom langs en geniet van de gezelligheid bij de bakwagen. Onze vriendelijke vrijwilligers staan klaar voor een praatje terwijl je van je lekkernij geniet. Ugchelse warmte en gastvrijheid staan centraal.

Op laatste zaterdag 9 december wordt de kraam bemand door Jeugd Ugchelens Belang. De opbrengst hiervan wordt geïnvesteerd in leuke activiteiten voor de jeugd in Ugchelen. Een kans om te genieten en bij te dragen aan de toekomst van de gemeenschap.

De kraam is geopend van 27 oktober tot en met 9 december, elke vrijdag en zaterdag  tussen 9:00 en 17:00 uur. We kunnen altijd wat extra handen gebruiken, of het nu is bij het maken van beslag, het vervoeren van deeg, bakken of verkopen. Jouw hulp is welkom! Mail even met kristabeekman@gmail.com . Zij neemt contact met je op.

Dit jaar vieren we ons 40e jubileum, en dat betekent een speciale prijs als je 10 oliebollen koopt. De oliebollen kosten € 1,25 per stuk. Maar dit jaar krijg je ze als je er tien koopt deze voor € 10,-  in plaats van voor €12,-..

Dus, trek je jas aan, kom langs en laat je smaakpapillen verwennen. Sluit je aan bij de Ugchelse gezelligheid en vier deze traditie in dit jubileumjaar met ons mee!

 


Gegevens

Datum:
december 8, 2023
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Vereniging UB
E-mail
Info@ugchelensbelang.nl
Bekijk de site van Organisator
Ga naar de inhoud