Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NL doet

maart 11, 2023 @ 09:30 - 17:00

Gratis

NL doet 2023  in samenwerking met het Oranjefonds.

Beste bewoners van Ugchelen,

We hopen dat u ons komt helpen op 11 maart 2023. Op 11 maart organiseert de Vereniging Ugchelens Belang in samenwerking met het Oranjefonds een tweetal “NL doet” activiteiten bij het Dorpshuis in onze prachtige dorp. We hebben uw hulp hard nodig om het Dorpshuis weer spic en span te krijgen voor de komende evenementen in april.

De activiteiten die we willen uitvoeren zijn het opknappen van de marktkramen, het opruimen van de omgeving van het dorpshuis, en het schoonmaken van de oliebollenkraam. We zullen de houten platen van de marktkramen vervangen en de jeu des boules baan weer speelklaar maken. Verder zijn er diverse klussen zoals bladblazen, aanvegen, ramen lappen en andere kleinere taken die u kunt uitvoeren.

We willen graag zo veel mogelijk mensen verzamelen om ons te helpen bij het uitvoeren van deze taken. De activiteiten beginnen om 9:30 uur ‘s ochtends en zullen tot in de middag duren. Over de lunch hoeft u zich geen zorgen te maken, deze zullen wij regelen. Als u wilt meedoen, kunt u zich aanmelden via “NL doet” knoppen hieronder, of stuur een email naar onze secretaris secretaris@ugchelensbelang.nl of Klik hier. Laat ons weten of u meedoet en/of waarmee u ons wilt helpen.

Laten we samen er aan werken om ons dorp mooier en schoner te maken! Alvast bedankt voor uw hulp en we hopen u te zien op 11 maart bij het Dorpshuis.
Wij zorgen voor koffie, thee, fris en een broodje tussen de middag.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de Vereniging Ugchelens Belang.

Opgeven kan hieronder door op de afbeelding van de activiteit te klikken.

Gegevens

Datum:
maart 11, 2023
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Vereniging UB
E-mail
Info@ugchelensbelang.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het Dorpshuis
Bogaardslaan 81
Ugchelen, 7339AN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0555335144
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de inhoud