Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koningsdag

april 27, 2023 @ 10:00 - 14:00

Gratis

Beste jeugd van Ugchelen,

Koningsdag komt er weer aan en dat betekent dat er weer allerlei leuke activiteiten gepland staan in ons mooie dorp! Op 27 april om 10 uur ‘s ochtends begint Koningsdag traditioneel met het hijsen van de Nederlandse vlag en het spelen van ons volkslied, het Wilhelmus gespeeld door de Muziekvereniging Ugchelen, dus dat belooft een mooie start van de dag te worden!

Na het hijsen van de vlag worden om 10:15 uur de kaarten uitgedeeld voor de spelletjes die gaan plaatsvinden. Vanaf 10:20 uur kunnen jullie je energie kwijt tijdens de verschillende spelletjes die op het programma staan. Van snelheid tot trefzekerheid, het zal allemaal op de proef worden gesteld. Maar dat is nog niet alles, want ook de spuitgasten van de brandweer zijn aanwezig en jij krijgt de kans om zelf een brandslang te hanteren!

Om 11:00 uur gaat de kleedjesmarkt van start, waar jij jouw spullen kunt verhandelen die je van thuis hebt meegenomen. Deze markt vindt plaats achter het Dorpshuis en op de Bogaardslaan en duurt tot 14:00 uur. Dus als je nog spullen hebt liggen die je niet meer gebruikt, dan is dit je kans om er iets leuks mee te doen!

Dit alles is mogelijk dankzij de medewerking van de Scouting Ugchelen, De brandweer Ugchelen en de Muziekvereniging Ugchelen. De organisatie is in handen van het JUB, de jeugdafdeling van de vereniging Ugchelens Belang.

Kortom, er is genoeg te beleven tijdens Koningsdag in Ugchelen! Kom samen met je vrienden en familie genieten van de spelletjes, de kleedjesmarkt en de gezellige sfeer. Wij hopen jou te zien op 27 april om 10 uur bij het hijsen van de vlag!

Met de vriendelijke groeten van het JUB.

 

Gegevens

Datum:
april 27, 2023
Tijd:
10:00 - 14:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Jeugd UB
E-mail
jeugdub@hotmail.nl

Locatie

Het Dorpshuis
Bogaardslaan 81
Ugchelen, 7339AN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0555335144
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de inhoud