Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Exclusieve BBQ bij het Dorpshuis in Ugchelen

september 2, 2022 @ 18:00

€35

2 september is het zover.

De gezamenlijke liefde voor lekker eten van de Vereniging Ugchelens Belang en het Dorpshuis vind zijn weg in de tweede Exclusieve Barbecue bij het Dorpshuis in Ugchelen.

Vorig jaar na de eerste zeer geslaagde editie riepen al veel bezoekers van dit eetfestijn: “volgend Jaar weer “ of “tot volgend  jaar”.   Onze vijf BBQ-Masters Gerco, Jaap, Jan, Marcel en Marco zijn gelukkig weer bereid gevonden dit heerlijke culinaire avondje nogmaals te organiseren. Deze heren die vorig jaar een top BBQ hebben neergezet gaan ook dit jaar hun geurende, stinkende zou hier absoluut niet op zijn plaats zijn, best doen om er een topavond van te maken . Reken maar dat al bij aankomst je het water in de mond loopt bij het zien en ruiken van voorafjes en de mooie vleesgerechten die op de BBQ worden bereid. Deze vrijdagavond 2 september begint het feest om 18:00 uur.

Je kunt je voor deze exclusieve BBQ inschrijven door gebruik te maken van de knop “Aanmelden” in dit bericht.  Je kunt je alleen aanmelden als je lid bent van de Vereniging Ugchelens Belang en met maximaal 4 personen. De prijs voor deze geweldige avond met heel lekker eten is € 35 per persoon.

Vorig jaar waren alle beschikbare plekken binnen 24 uur na het publiceren van het evenement uitverkocht. Dus wees er snel bij en klik hieronder op de knop aanmelden. Na aanmelding voor dit evenement ontvangt u een bevestigingsmail met daarin hoe u kunt betalen.

Ben je nog geen lid van de Vereniging Ugchelens Belang dan kun je lid worden door op de onderstaande knop “ Word Lid” te klikken. Lidmaatschap kost € 12,50 per jaar en daarmee ondersteund u onze vereniging bij het organiseren van activiteiten en het onderhouden van ons dorpshuis.

Tot vrijdag 2 september.

 

Gegevens

Datum:
september 2, 2022
Tijd:
18:00
Kosten:
€35
Evenement Categorie:

Organisatoren

Vereniging UB
Gon en Toon

Locatie

Het Dorpshuis
Bogaardslaan 81
Ugchelen, 7339AN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0555335144
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de inhoud