Volg Vereniging Ugchelensbelang

Volg JUBugchelen

Word lid!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Collecte Jantje beton

maart 6, 2023 @ 00:00 - maart 12, 2023 @ 00:00

Doneer

Er was eens een klein ventje genaamd Jantje. Jantje hield van spelen en rennen door de buurt met zijn vrienden. Maar op een dag merkte hij dat er steeds minder plekken waren om te spelen. De speeltuinen waren oud en kapot, de straten waren druk en gevaarlijk en er was gewoon niet genoeg ruimte voor hem en zijn vrienden om hun energie kwijt te kunnen.

Toen hoorde Jantje over een geweldige actie genaamd Jantje Beton. Jantje Beton zet zich in voor het creëren van veilige en uitdagende speelplekken voor kinderen in heel Nederland. En ze hebben de hulp nodig van mensen zoals jij om hun missie te volbrengen.

Door te doneren aan Jantje Beton kun je helpen om ervoor te zorgen dat kinderen zoals Jantje genoeg ruimte hebben om te spelen en te groeien. Jouw donatie kan een verschil maken in het leven van deze kinderen en hen de kans geven om hun creativiteit en energie te uiten in een veilige en stimulerende omgeving.

Dus waar wacht je nog op? Doe mee met de actie en doneer vandaag nog aan Jantje Beton. Je zult niet alleen een glimlach op het gezicht van een kind toveren, maar ook bijdragen aan een gezonde en gelukkige toekomst voor de volgende generatie.

Klik op onderstaand logo van Jantje Beton om te doneren.

 

 

 

 

Gegevens

Begin:
maart 6, 2023 @ 00:00
Einde:
maart 12, 2023 @ 00:00
Kosten:
Doneer
Evenement Categorie:

Organisator

Jantje Beton
E-mail
info@jantjebeton.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ugchelen
Ugchelseweg 187
Ugchelen, 7339 CH
Ga naar de inhoud